ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Καλώς ήρθες στη σελίδα μας!

Είμαι η Έρρικα, παιδαγωγός προσχολικής αγωγής και λάτρης των τεχνών, των ζώων και της ζωής! Απο πολύ μικρή ήθελα να γίνω δασκάλα και τελικά τα κατάφερα! Βγαίνοντας όμως απο τη σχολή και πηγαίνοντας στις πρώτες μου δουλειές, ένιωθα έντονα πως κάτι μου λείπει. Και κάπως έτσι άρχισα να ψάχνω και να εκπαιδεύομαι πάνω σε άλλες παιδαγωγικές μεθόδους και φιλοσοφίες και να τις συνδυάζω στις τάξεις μου! Montessori, Reggio Emilia, Waldorf, όσο πιο πολλά μάθαινα τόσο πιο πλούσια ένιωθα! Όσο πιο πολύ εφάρμοζα όσα μάθαινα στις τάξεις, τόσο πιο πολύ έβλεπα τα παιδιά να ανθίζουν! Πλέον ένιωθα οτι βρήκα τον δρόμο μου!

Ώσπου μια μέρα, την τελευταία της σχολικής χρονιάς, μετά απο ένα ατέλειωτο μπουγέλο που παίξαμε με τα τρίχρονα ανθρωπάκια μου και αφού τα αποχαιρέτισα και δώσαμε υποσχέσεις για την επόμενη χρονιά, με θυμάμαι να κάθομαι στην άδεια τάξη και να κοιτώ φωτογραφίες απ όλα τα παιχνίδια που κάναμε. Τα γέλια των παιδιών, τα κατορθώματα τους, η χαρά τους γέμιζε την τάξη.

Και τότε σκέφτηκα: "Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα παίξουν και άλλα παιδιά!".

Ναι όλα τα παιδιά!

Αρχισα τα σχέδια λοιπόν, και σιγά σιγά δημιουργήθηκε το μικρο Μπιζέλι! Οι ιδέες συνεχιζονται, τα προιόντα ανανεώνονται και εγώ είμαι πάντα εδώ, μέσα στο εργαστήρι, να ζωγραφίζω, να σχεδιάζω και να ετοιμάζω ελεύθερα παιχνίδια για όλα τα παιδιά!